Contactgegevens

Praktijk voor Psychotherapie Dalfsen

Thera Doets
Wilhelminastraat 3
7721CD Dalfsen

KvK no. 53226682
Praktijk AGB: 94058788

Openingstijden: de praktijk is geopend op woensdag, donderdag en vrijdag. De woensdag is voorbehouden aan groepstherapieën en aan groepsgerelateerde werkzaamheden (intakes, indicatiestellingen, voorbereidingsgesrpekken op de groepsdeelname). Op de overige dagen werk ik binnen een GGZ-instelling. 

Bereikbaarheid: de praktijk is bereikbaar via onderstaand mailadres en telefoonnummer.

Email : info@psychotherapie-dalfsen.nl

Telefoonnummer: 06-10885365

Voor spoedgevallen buiten kantoortijden dient u contact op te nemen met de Huisartsen Post (HAP) in uw regio. Voor de regio Dalfsen/Zwolle is de huisartsenpost bereikbaar via telefoonnummer 0900-3336333. 

Waarneming tijdens vakanties wordt onderling met collega's geregeld en hier vermeld op de website.

Hoe vindt u ons?
Onze praktijk bevindt zich aan de Wilhelminaweg 3 te Dalfsen. U kunt de praktijk bereiken via de zij-ingang die zich naast de ingang van Ter Stal bevindt. De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping die u via de binnentrap kunt bereiken.

Parkeren
In de directe omgeving van de praktijk zijn voldoende parkeerplaatsen, waar u gratis kunt parkeren. De praktijk bevindt zich wel in een parkeerzone, dus het gebruik van een parkeerschijf is verplicht!

Openbaar vervoer
Dalfsen is bereikbaar met de trein. (NS Reisplanner) Vanaf het station kunt u met bus 167 richting Ommen (4 minuten lopen vanaf het station) naar het dorp reizen. U moet uitstappen bij halte Plijendal. Daarvandaan is het 8 minuten lopen naar de Wilhelminastraat.. U kunt u busreis plannen via de site van RRReis.